jueves, 17 de diciembre de 2015

GALLOCANTA UN LLOC DE ENSOMNI














Hola soc Borja i he possat açi la meua experiencia en Gallocanta:

A principi de curs la nostra mestra Amparo ens va dir que farien una eixida a Gllocanta per a vore el pas migratori de les grulles.Qina emoció¡,com sería aquell lloc?,hi havia tantes coses que no sabía....  
Va arribar el dia i a l'autobus vam jugar a moltes coses.Primer vistàrem el castell de Peracense.
Allí un monitor molt amable ens va explicar com es defenien,les seues armes...i vam pujar d'alt del totper a vore unes vistes impresionants.
Quan vam anar a l'autobus vaig xafar una planta que tenia punxes,amb la mà!
Arribaren a Gallocanta¡.En aquel lloc hi havia un museu i vam entrar;allí Carme i jo vam fer una nova amiga, una au!


Després vam arribar a l'hostal i vam dinar;com molaven les habitacions¡,per cert,Mario i jo no vam dormir res perque ferem algunes travesures als demés per la nit.De matí,desdejunàrem i anarem cap a Daroca.Vam fer una gynkana per tota la ciutat,lo pijor era,que els carrers eren molt empinats¡
Llavors,en l'autobùs de tornada a Gandia vaig recordar totes les coses bones que hi havia aprés.Quan vaig arribar a Gandia vaig abraçar a la meua mare.Em vam passar moltes coses durant l'excursió!!!


UNA EXCURSIÓ INOBLIDABLE!!!

Borja Reviriego Ortiz 5º




































































VIDEO IKEA

Soy Marta Ibañez y quiero colgar un video que ha echo ikea que es sobre la basura que tiramos cada dia.


Espero que os guste.

martes, 8 de diciembre de 2015

VÍDEO ASOMBROSO


Hola chicos,he visto este vídeo y lo quería compartir compartir con vosotros.Espero que os guste.
De Mar

































martes, 1 de diciembre de 2015

LA EXPERIENCIA DE GALLOCANTA



Hola soy Pedro, hoy me ha sorprendido la noticia que me ha dado Ángela mi profesora de valenciano. Me ha dicho que a todos los profesores les había gustado mi redacción de la excursión a Gallocanta. También se lo han dicho a Borja, no me extraña porque es un crack haciendo redacciones. Estas noticias me alegran el día
Aquí os dejo la redacción espero que os guste

El 5 de Novembre de 2015, els alumnes de 5 i 6 de primària del Col·legi Abad Sola se'n van d'excursió dos dies. Visitaran el Castell de Peracense , la Llacuna de Gallocanta i Daroca. Visitaran castells i voran grulles.

Quines aventures els pasaran?.

Tots estan molt nerviosos, i la majoria no ha pogut quasi dormir pensant en l'excursió.

Els primer a arribar a l'estació són Pedro, Arius , Pepe Tarrazona i Neus i de seguida van arribar la resta. Van pujar amb molta pressa a l'autobús i es van despedir dels seus pares i es van posar a escoltar música i a fer-se fotos.

Van arribar al Castell de Peracense. Quan pujaven més i més al castell se sentien com un pardal lliure. Els encanten els castells. Aquest està molt ben conservat.El poble pareixia un poble fantasma perquè no hi havia ningú pels carrers però a ells no els va fer por. Van veure àguiles volar, que grans són!.

Després van parar a menjar i a estirar les cames, que ja tenien ganes!.

La següent parada era conéixer a Amado i el seu ramat,tenía 1.000 ovelles i 200 corders aproximadament. Coneixeren als dos gossos ovellers que tenia Amado, Chispas i Toby, eren dos gossos molt tranquils i obedients.

Ja s'anava acostant la  següent parada, Gallocanta. Pel camí van veure grulles i els encanten .Después van vore el museu. S'hagueren quedat tot el dia mirant-ho.

En la planta de dalt hi havia miradors per a poder veure les grulles i en la planta de baix hi havia espècies d'aus en forma de robot i dissecades i fotos sobre les grulles amb informació.

Van arribar a l'alberg Allucant, el millor!. Els van encantar les habitacions, dormiren Pepe Marco, Pepe Tarrazona, Mario, Borja, Luis i Pedro junts.

Van baixar a sopar i després el professor els va comptar històries de por, sobre llops i xiquets que s'havien perdut i se'ls havien menjat els llops
  
A la nit es van trobar amb el caçador furtiu, l'amo de l'alberg, feia por perquè caminava darrere d'ells i si eixien de les seues habitacions els castigava de peu en el corredor.

L'endemà es van alçar súper prompte per a veure les grulles. Primer les van veure amb un telescopi i després es van acostar més a la llacuna i les van mirar amb prismàtics. Van veure el vol en V i els impressiona veure-les tan prop.

Després se'n van anar a Daroca un poble súper bonic i on van fer una gymkana, van guanyar els gladiadors . Daroca té moltes esglèsies i els carrers són totes costa dalt i costa baix, un poc cansades. Van esmorzar a Daroca i van veure les torres de la Porta Baixa i van fer una volta per Daroca.

Després van tornar a agafar l'autobús de volta. Quan pararem a menjar es van trobar amb uns militars amb semifusils de precisió amb mirilla oculta i sense pensar-se'l dues vegades es van fer fotos amb ells.

Van continuar el seu viatge i van arribar a Gandia, ja s'havien acabat els dos dies d'excursió que se'ls van fer molt ,molt curts!. Encara que estaven molt cansats, l'experiència que han viscut estos xiquets no l'oblidaran fàcilment perquè s´ho  han passat genial.







                                                                              Pedro Figueres Gómez






el gordo de la loteria de navidad 2015

Este es un corto de la navidad mi familia y yo lo vemos todos lo años y es muy bonito y lloramos os dejo con el video es sentimental Pedro